Seepje Fairtrade Week Aanbieding

De Fairtrade Week komt er weer aan. Van 28 oktober 2017 tot en met 5 november is het weer zover. Reden voor Seepje om met een heel bijzondere actie te komen.

Seepje kent u misschien al als dat schoonmaakmiddel met een betrokken sociaal verhaal. Ze betalen de producent een eerlijke prijs voor de schillen van de Sapindus Mukorossi vrucht waaruit het product wordt gemaakt en zorgt zo voor meer gelijkheid en een leefbaar inkomen voor de schillenboeren in Nepal. Daarnaast bieden zij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans een onmisbare rol in het productieproces te vervullen door hun samenwerking met een sociale werkplaats. Met het oog op natuurbehoud en een beter milieu, kiest Seepje haar ingrediënten zorgvuldig

En nu is er een actie.

Het is een combinatie-aanbieding. Een fles in oude verpakking plus een mini verpakking in nieuwe stijl, normaal opgeteld  €10,95 incl. BTW, mag nu weg voor  €6,95.

Wat deze actie nog extra bijzonder maakt? Seepje doneert van ieder gekocht pakketje €2,25 aan de Landelijke Vereniging van Wereldwinkels. Dit geld wordt gebruikt voor het maken van de winkelmaterialen.