Terugblik Go for Africa bij de Naobere

 

   

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wereldwinkel Venlo was zondag 2 juli 2017 met duurzame doppers en voor deze gelegenheid meest Afrikaanse fairtrade producten te gast bij een geweldige instelling: de Naobere. De Noabere verzorgt kleinschalige, belevingsgerichte dagbesteding en logeeropvang in het groen.
 
Op de benefietmiddag genieten de de bezoekers (cliënten), hun familie en andere belangstellenden van Afrikaanse workshops, een tombola, muziek, diverse optredens, ervaringsverhalen, hapjes en nog veel meer! Er zijn een aantal optredens van onder andere de Boem Box Band, Sezako en een percussionist. Daarnaast zijn er activiteiten voor kinderen (schminken / kleuren) en in het algemeen sieraden maken. Ook is er een tombola. En niet te vergeten is er gelegenheid voor een hapje en een drankje.
 
Zie de foto-impressie

De opbrengsten en giften van deze benefietmiddag bedroegen zo'n € 1100,-- en worden gebruikt voor spel- en lesmateriaal, vervoer, salaris en scholing van de begeleiders van Bendula. 

Bendula is een project in Tanjeh, Gambia voor kinderen met een beperking. Bendula streeft naar gelijkwaardigheid voor kinderen met een handicap. Deze kinderen hebben in Gambia een moeilijk leven. Zij worden niet betrokken bij het ‘gewone’ leven en er is weinig aandacht voor hun ontwikkeling. Het project is in 2013 gestart onder de vlag van Stichting Go for Africa, in samenwerking met Tanjeh Lower Basic School en Gilde Opleidingen Venlo, afdeling Welzijn.
 

Zie ook facebook evenement Stichting Bendula

Locatie:
Stichting de Naobere
Sevenumseweg 10
Grubbenvorst
 
Optreden BoemBox Band uit Horst