Al meer dan 10 jaar een betrouwbare B2B kerstpakketten leverancier

Voor een impressie van onze eerdere fairtrade kerst-campagnes: klik hier.

Geef Kerst meer inhoud met een fairtrade kerstpakket

Voor een kerstpakket met een bijzondere kerstgedachte ben je bij de Wereldwinkels aan het juiste adres. Ben je geïnteresseerd in een fairtrade kerstpakket van Wereldwinkel Venlo, neem dan contact op met Joop Karremans: 06-5105 4107 of per mail . Wij ontvangen je graag in onze winkel in de Gasthuisstraat om de verschillende mogelijkheden persoonlijk met je te bespreken. We nemen ook graag deel aan besloten kerstmarkten voor medewerkers.

Een mooie kerst voor iedereen!

Met een kerstpakket aangeschaft via de Wereldwinkel onderscheid je je positief als een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft. Dat maakt een kerstpakket van de Wereldwinkel nou nét iets anders dan de andere. De makers van de fairtrade producten die in de Wereldwinkel verkocht worden, krijgen de kans hun levensomstandigheden te verbeteren. Een nieuw huis bouwen bijvoorbeeld, hun bedrijf verder ontwikkelen of de kinderen naar school sturen. Handel onder fairtrade-criteria draagt juist daar zorg voor. Is dat niet een mooie kerstgedachte?

Speciaal-op-maat-pakket

Apotheker Arjan Ypma van Apotheek vanNoord maakt hier graag gebruik van: 
'Sinds enkele jaren stel ik een kerstpakket samen uit de producten van de Wereldwinkel. Naast de standaard pakketten is het mogelijk om zelf iets samen te stellen voor mijn team. Er is altijd voldoende variatie en daarbij betreft het ook fairtrade producten waarmee het bedrijf direct een goed doel steunt'

Voor de impressies van pakketten uit eerdere jaren zie de kerstkrant Fairforward/ FTO van 2020, klik hier en die van The Twinning , klik hier (let op niet leverbaar in 2021)

Cadeaubonnen

Laat je de invulling van het kerstpakket liever over aan de ontvanger? Dat kan met met een Wereldwinkel-cadeaubon van Wereldwinkel Venlo. Hippe eigenzinnige bonnen van 5, 10 of 20 Euro op kraftpapier met een natuurlijke uitstraling. Door de bon te besteden bij Wereldwinkel Venlo bepaalt de ontvanger de inhoud van het geschenk helemaal zelf. 

 

Besloten kerstmarkten voor medewerkers

Bedrijven en instellingen organiseren steeds vaker besloten kerstmarkten voor hun medewerkers, die via een bonnen systeem tot een bepaald bedrag bij deelnemende leveranciers hun eigen keuzes kunnen maken. Gezellige en feestelijke happenings waar we met ons team graag aan deelnemen.