Kerst campagne tijdens de lockdown

26 november gaat de landelijke campagne 'Koop een betere Wereld' (KEBW) van start. Alles staat gereed om er de verkopen van onze duurzame, fairtrade en lokale producten in de december feestmaand mee te ondersteunen.  De lockdown en de verlenging voor de kerstdagen doet een zwaar beroep op onze veerkracht en stimuleert ook de creativiteit offline en online om van het begin van de campagne toch een succes te maken via kerstpakketten, kerstwebsite, window shopping en onze webshop. Met kortings- en cadeaubonnen promoten we lokaal en regionaal de KEBW campagne en onze webshop. Lees onderstaand hoe en bekijk de foto-impressie.

Kerstpakketten en kerstmarkten: 
Resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst. Maar lokale partners, waar we in voorgaande jaren bijdragen mochten leveren op hun besloten kerst- of nieuwjaarmarkt zijn ons niet vergeten. VieCuri nodigt ons uit om op een speciaal voor hun 3300 medewerkers gebouwde webshop een cadeaubon van Wereldwinkel  Venlo aan te bieden. Onze nieuwe cadeaubon is ook online te besteden op onze webshop. 

Bij De Schatberg/ Fun & Entertainment Center Sevenum krijgen circa 300 medewerkers een 10 % kortingsbon van onze winkel in hun kerstpakket. 

 

Groen Links Venlo, Apotheek Van Noord, Stichting Leven Rond de Dood uit Panningen, Ikwileenstartershypotheek en de H. Nicolaas parochie bestellen kerstpakketten op maat en ook Bibliotheek Venlo en een Tony's lievende afdeling van de gemeente Venlo  kiezen voor een fairtrade eindjaarsattentie. 

 

Raadsleden bezorgen kerstpakketten GLV

 

Window shoppers 
Voor onze kerstartikelen maken we gebruik van het fenomeen 'window shopping' en zetten de kerstartikelen in de spotlights in onze etalage en op de webshop.

Webshop
Naast het toevoegen van een seizoens categorie met kerstartikelen geven we onze startpagine meer de look en feel van de 'Koop een betere wereld' campagne, verbeteren de kwaliteit van onze teksten en achtergrondverhalen bij producten en zorgen dat aankopen op de webshop ook kan met onze cadeaubon.

Met zoveel actie van ons vrijwiligersteam en de gunfactor van klanten en partners ga ik geïnspireerd 2021 in om u nu tijdens en straks na de lockdown weer met ons hele vrijwilligersteam van dienst te zijn. 

Graag tot ziens in onze winkel en webshop.

Joop Karremans, 19 januari 2021