Vrijwilligers gezocht om 2 ochtenden extra open te kunnen

Stichting Wereldwinkel Venlo draait volledig op vrijwilligers. Zowel voor haar activeiten binnen als buiten de winkel. Vrijwilligers gezocht om 2 ochtenden extra open te kunnen. Bent jij onze nieuwe collega die dat mogelijk gaat maken? Gezellig en zinvol met mogelijkheden voor ontwikkeling en verbreding van taken. 

 

Onze openingstijden vanaf 1 mei: 

Zondag t/m woensdag                        13.00 – 17.00

Donderdag, vrijdag                            10.00 – 17.00

Zaterdag                                            10.00 – 17.00 

We zoeken vrijwillgers voor:  

  • winkelmedewerkers
  • webshopmedewerkers
  • social media & PR talenten
  • secretaris bestuur

Naast het verkopen van fairtrade of anderszins duurzame producten met een verhaal in de winkel en webshop promoot de wereldwinkel fairtrade en duurzaamheid buiten de winkel.

We zijn 7 dagen in de week open en staan steeds met twee vrijwilligers samen in de winkel. Uiteraard word je niet in het diepe gegooid, maar door je nieuwe collega’s ingewerkt.

Heb je één of twee dagdelen in de week tijd over, en denk je dat je in ons team je steentje kunt bijdragen, loop dan even binnen en laat je gegevens achter, bel onze voorzitter/ secretaris Joop Karremans, 06 5105 4107 of mail naar info@wereldwinkelvenlo.nl. 

Met ons team zorgen we er voor dat kleine producenten in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs voor hun producten krijgen, waardoor zij en hun gezinnen betere toekomstperspectieven krijgen, en hun kinderen naar school kunnen gaan.