Roze week 11 t/m 19 juni

Na een start in 2019 organiseert Stichting Venlo Kleurt Roze, naar aanleiding van Roze zaterdag op 18 juni, de Roze Week in Venlo van 11 tm 19 juni. Met de Roze Week wil de stichting meer aandacht schenken aan diversiteit, inclusiviteit en de LHBTIQ+ community. 

'Roze' aanbiedingen en evenementen:
Ook de Festina Lente straatjes kleuren vanaf 11 juni roze. Wereldwinkel Venlo heeft de hele maand juni een aanbieding van 15 % korting met haar zepen in roze en andere regenboog kleuren. We vieren deze Pride maand vrijheid, liefde en jezelf kunnen zijn graag mee met een presentatie van 'roze' producten. Naast de zepen zijn er Tony's roze knettersuiker frambozen repen en regenboogvarianten, kleurrijke cottonball lights en roze muskietengas tasjes, die een mooi 'roze' geschenk kunnen vormen. 

Bekijk alle aanbiedingen en evenementen op www.venlokleurtroze.nl.
Kijk hier de Nedinscopleinuitzending van 3 juni terug voor het item (4.17 - 24.50). 

Global Goal 5: Gendergelijkheid
Net als partnerorganisatie FAIR Venlo en het Global Goals Platform Venlo is Wereldwinkel Venlo geïnspireerd door de 17 wereldwijde Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.

Global Goal 5 is het streven naar gendergelijkheid en wil discriminatie van meisjes en vrouwen uitsluiten. Dat ondersteunen we van harte en interpreteren deze doelstelling graag veel breder mbt discriminatie, diversiteit en inclusiviteit, inclusief de LHBTIQ+ community.