Wereldwinkel PlusPlus waardebonnen voor 1ste lening

 

 

 

 

 

Geef je geld betekenis en maak impact voor voedselondernemers in opkomende landen. Tot 31 januari zijn in onze winkel gratis waardebonnen te verkrijgen ter waarde van € 25,00. 
De minimale investering bij PlusPlus bedraagt € 50 en dat maakt een investering voor onze klanten al mogelijk vanaf € 25,00. 

Via crowdfund platform Plus Plus meer banen++betere lonen++meer voedsel.

Vanaf 2021 promoot Wereldwinkel Venlo naast de verkoop van eerlijke en duurzame producten ook eerlijke investeringen via Plus Plus . Inleg is al mogelijk vanaf € 50. Inmiddels investeerden we al een aantal keren 250 Euro in projecten in de agrifood sector. Fruvex in Nicaragua, POD Chocolate op Bali, Frutrac in Oeganda en drie projecten in Kenia, Superfine Nuts, Sereni Fries en Exotic.

Via PlusPlus zijn er al 70 leningen verstrekt en momenteel zijn er 5 projecten waar je uit kunt kiezen om aan de crowdfunding deel te nemen, zoals Zeas Apicola

Maak kennis met de familie Zeas. Met hun honingbedrijf bieden zij inkomsten voor 130 bijenhouders in Nicaragua. Hun pure honing is gezond en 100% natuurlijk. Bovendien zijn bijenkolonies goed voor het kwetsbare ecosysteem omdat ze voor bestuiving zorgen. En dat zorgt er weer voor dat gewassen meer vruchten dragen. Zo draagt een investering in bijen bij aan voedselzekerheid, biodiversiteit en armoedebestrijding. Met deze lening kan Zeas Apicola honing inkopen bij zes nieuwe imkers en hun bezige bijen.

Lees hier meer over het project.

 

In onze winkel brengen we PlusPlus op verschillende manieren onder de aandacht. Via posters, flyers en via 2 video's in de doorlopende bannershow op het beeldscherm in onze 'huiskamer'. Bij het genot van een kopje koffie delen wij graag er onze ervaringen met u.