Kleurrijk en warm voor Vastelaovond en Valentijn

 

Voor warmte en kleur buiten en binnen 15 % korting op kleding accessoires van Sjaal met Verhaal en op Cottonball Lights.

 

Omdat de winkel tijdens de Vastelaovend gesloten is, maken we daar al enkele jaren gebruik van om onze voorraad te tellen. Wat zeker niet betekent dat Vastelaovend niet leeft bij ons team. Naast dat onze vrijwilligers privé op de lappen gaon, krijgt de joeks ook volop aandacht in de winkel en daarbuiten.

Er is naast warme sjaals, mutsen, handen warmers van Sjaal met Verhaal met producten van 15 % korting plaats in onze etalage voor zelfgemaakte Vastelaovond hoedjes van twie Blierickse maedjes,  Annette en Marita. En wil je het binnen gezellig maken, dan hebben we deze maand ook de kleurrijke Cotton ball lights nog in de aanbieding: losse cotton balls van € 0,79 voor € 0,49. 

   

In ons vrijwilligersteam hebben we muzikale talenten, die uit de geweldige 'bekroënde leedjes'-bundels van Wim Roeffen hun eigen repertoire selecteerden. Henneke, Ruud en Joop verzorgden op 30 januari een optreden voor bewoners bij het kleinschalig wonen in de Ruijsstraat in Blerick. Ze deden dat vorig jaar ook en tot wederzijds genoegen bij andere gelegenheden met een aangepast repertoire, zoals Sint en Kerst.