De tijdelijke limited editions zijn weer terug!

 

Vanaf oktober heeft Tony’s weer drie nieuwe smaken uitgebracht. 
Ze zijn wel weer tijdelijk verkrijgbaar ook in onze winkel.
Dus kom snel langs en probeer de verschillende unieke smaken uit.


 

Melk & koek & chilipeper

Een niet verwachte combinatie, namelijk chocola met peper. Toch komt Tony’s met deze unieke reep chocola. De chilipeper kochten ze rechtstreeks in bij boeren in Ghana, waar ook een groot gedeelte van de cacao in de repen vandaan komt. En laat die nou eens hartstikke goed smaken met stukjes knapperige kandijkoek en melkchocolade.


Melk & kokos & amandel & kaneel
Op hun Facebook pagina heeft Tony’s aan hun fans gevraagd wat voor een limited edition ze wilden zien. De fans vroegen massaal om een reep met kokos. Tony’s heeft hier natuurlijk naar geluisterd en een heerlijke reep uitgebracht die bomvol met kokos uit Vietnam, amandelstukjes uit Uzbekistan én kruidige kaneel uit Sri Lanka bevat. Smullen maar!

 

Puur & meringue & kers
De reep bestaat uit een combinatie van zoete meringue met zure kers. Perfect met bittere pure chocolade!  Voor de overheerlijke meringue is gebruik gemaakt van uitloop eieren. Iedereen kan genieten van dit smakelijke trio.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wel zal Tony’s de meest populaire smaak toevoegen aan hun familie. Op hun Facebook pagina kun je stemmen op je favoriet! Dus kun jij niet zonder je limited edition bezoek dan snel hun pagina!