Wereldwinkel: 42 jaar en we willen nog vele jaren vooruit

Je kunt bij heel veel winkels winkelen. Gezellig shoppen, je eens goed laten voorlichten over de mooiste producten, want daar is het leven voor: om te genieten en te ontdekken. Maar waar weet je zeker dat de producenten in ontwikkelingslanden een eerlijk loon voor hun arbeid ontvangen?  Bij de Wereldwinkel natuurlijk!

Al 42 jaar verkopen vrijwilligers en vrijwilligsters in de Wereldwinkel de mooiste producten, volgens de principes van fairtrade. Omdat zij en hun klanten dat belangrijk vinden.

De Wereldwinkel in Venlo is een zaak waar regelmatig wat gebeurt. Dit jaar bijvoorbeeld, was er een grote Refresh in april, proeverijen in de winkel en buitenactiviteiten, zoals laatst bijvoorbeeld bij de Tag der Deutschen Einheit.

De winkel gaat met de tijd mee. Wereldwinkel Venlo is actief op de social media (Facebook!), heeft een website met webwinkel en er staat een touchscreen in de winkel!

42 jaar enthousiast en actief, en ze wil nog vele jaren vooruit. Wat personeel betreft richt ze zich op continuïteit. De winkel is breed op zoek naar invulling, van diverse bestuursfuncties tot verkoopmedewerkers. Graag nodigt ze geïnteresseerden uit om het gesprek aan te gaan, en te zien waar mogelijkheden liggen.