Winactie EerlijkWinkelen Route

In de week van 26 oktober tot en met 3 november staat heel Nederland weer in het teken van fairtrade. Het is dan namelijk Fairtrade Week. De Fairtrade Gemeente campagne trekt in die week door het land en in veel gemeenten zijn er acties en activiteiten. De EerlijkWinkelen route Venlo organiseert een loterij met prijzen bestaande uit cadeaubonnen van de deelnemende winkels en horecagelegenheden. Van 26 tot en met 31 oktober kunt u een gratis coupon halen bij een van de deelnemers in Venlo, Blerick en Tegelen en daar ook ingevuld met uw gegevens inleveren. 
De trekking vindt plaats op 02 november 2013.


De EerlijkWinkelen route Venlo wijst het winkelend publiek de weg langs bijzondere winkels, speciaalzaken en horecagelegenheden met een eerlijk(er) aanbod. Dat kunnen fairtrade, biologische en regionale producten zijn of tweedehands artikelen. In elk geval zijn het producten die bijdragen aan een betere wereld. De EerlijkWinkelen route Venlo is een initiatief van de Stichting FAIRliefd, die in Venlo de millenniumdoelen en duurzaamheid promoot. De activiteit sluit aan bij het feit dat de gemeente Venlo sinds 2012 de titel “Fairtrade Gemeente” mag dragen, een eerder FAIRliefd initiatief.
Een handig plattegrondje met de eerste 24 deelnemers uit Venlo, Blerick en Tegelen is verkrijgbaar bij de VVV en te downloaden via www.eerlijkwinkelen.nl , www.fairliefd.nl en www.venloverwelkomt.nl. FAIRliefd wil bewuste winkeliers en horecagelegenheden een podium bieden, waarop ze kunnen uitdragen dat ze eerlijke en verantwoorde producten verkopen. Bent u of kent u een potentiële nieuwe deelnemer aan de route waar ook in de gemeente Venlo, laat het ons weten via mvo@fairliefd.nl