Competitie Duurzaamste Mini-Onderneming Fontys Venlo

Fontys Venlo kent voor 2e jaar studenten de ‘Mini Company’. Dit is een geïntegreerde studie- en werkvorm. Een groep van 8 studenten bedenkt een product, produceert en vermarkt het. Mini companies neemt deel aan de hieraan verbonden jaarlijkse duurzaamheids award. Dit is een prijs voor de mini company die het best scoort op duurzaamheid. De inzendingen worden door een externe jury beoordeeld op vooraf vastgestelde fairtrade en C2C  indicatoren voor people, planet en profit. Zie ook informatievideo voor mini-ondernemingen over deelname aan de mini Awards en de video-impressie van de eerste versie van 2015.

De prijsuitreiking en bijbehorende ceremonie van de derde editie Sustainable Mini prijs 2017 vond plaats bij Fontys Venlo op 20 april.

Voor de prijs is een onafhankelijke jury samengesteld met vertegenwoordigers uit het desbetreffende werkveld. De juryleden beoordelen het product of de dienst van de onderneming, het bijbehorende rapport en de korte pitch die op 20 april voor publiek werd gehouden. Voor een beeldverslag klik hier.