H’eerlijke Chocoladeletters!

Wereldwinkel Venlo verkoopt dit jaar chocoladeletters vol symboliek en heerlijke romige melkchocolade: de letters @ en de &. Opvallende letters, anders dan anders. En op elke verpakking kan de gulle gever een eigen tekst toevoegen. Zo is het een origineel en persoonlijk cadeau.

@Delen
De letter @ kun je richten aan wie je wilt. @wie zoet is, @mijn lieve zus, @juf Evelien. Tegelijkertijd worden de cacao- en suikerboeren in Afrika en Latijns-Amerika er beter van. Zij verkopen hun product tegen eerlijke handelsvoorwaarden en besteden de fairtrade ontwikkelingspremie bijvoorbeeld @nieuwe wegen, @schoolgeld voor de kinderen of @nieuwe gereedschappen.  Dat geeft hen meer zekerheid & een goede prijs. Steun de cacao- en suikerboeren door het kopen van de h'eerlijke chocoladeletters. In de winkel verkrijgbaar voor € 2.29
 

Fairtrade genieten
​Wie uitkijkt naar de feestdagen, kan in de Wereldwinkel uitstekend terecht. Mooie wijnen, geurige dessertkoffie, biologische cacaopoeder, lekkernijen als fudge en nougat: allemaal extra lekker als er fairtrade op staat. Voor een bijzondere maaltijd is er een ruime keuze aan zowel  ingrediënten als servies, sfeervolle kaarsen en kerstdecoraties. Alles afkomstig uit de hele wereld en eerlijk ingekocht. Leuk om weg te geven bovendien,  én om te krijgen. Gedeeld genoegen dus, voor iedereen.