Kerstmarkten VieCuri en La Providence

Wereldwinkel Venlo stond ook in 2017 op twee besloten markten voor zorgpersoneel. Bij VieCuri en La Providence. Hier de fotoverslagen:

Vie Curi

La Providence

Hoe breng je als bedrijf maatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk? Nou, bijvoorbeeld door een markt te organiseren voor je personeel, en daar een plaatsje aan te bieden aan een wereldwinkel.

VieCuri Medisch Centrum in Venlo en La Providence in Grubbenvorst kwamen precies op dát idee. Vol trots kan Wereldwinkel Venlo nu aankondigen: Voor het tweede achtereenvolgende jaar we zijn op beide markten present. 

Medio december was er in Grubbenvorst een besloten markt voor personeel van La Providence, waar we onze niet te versmaden aanbiedingen aan de man (of vrouw) mochten brengen. En de twee dagen erna staat er in het ziekenhuis van Venlo (VieCuri) op de besloten markt aldaar een dubbbele stand van ons. De mooie en lekkere producten uit plaatsen waar men het zoveel slechter heeft dan hier, vonden gretig aftrek en deze wijze wij kunnen bijdragen aan betere levensomstandigheden.

Klik hier voor een foto-impressie van de kerstmarkt bij Vie Curie in 2016