Stem voor Fairtrade Gemeente Campagne

Er is een landelijke campagne om steeds meer fairtrade gemeentes in Nederland te krijgen. Een beweging vol gepassioneerde mensen, die vaak uit een persoonlijke overtuiging zich inzetten voor een eerlijkere wereld. Vrijwilligers die een warm hart hebben voor mensen aan de andere kant van de wereld. De Fairtrade Gemeente Campagne heeft zich aangemeld voor een vrijwilligersprijs. Steun ze met jouw stem! Dan winnen ze misschien de publieksprijs. Venlo behaalde de titel in 2012 en gaat eind 2018 voor zijn vierde verlenging. Het behalen van de prijs is een mooie opsteker voor de campagne.

Dus roep al je collega’s, (sport)vrienden, familie, buren, schoolouders en lokale deelnemers op om op de Fairtrade Gemeente campagne te stemmen. Stemmen duurt nog geen minuut en kan hier: www.vrijwilligersprijzen.nl/initiatief/fairtrade-gemeente-campagne

Ze maken kans op 5.000 euro voor de organisatie en er is ook nog een publieksprijs van 2.000 euro te winnen. 

De Meer dan handen vrijwilligersprijzen zijn een initiatief van het ministerie van VWS en worden ondersteund door Vereniging NOV, de VNG en de VriendenLoterij. De organisatie is in handen van Movisie.

Stemmen kan vanaf nu tot en met 30 januari 2018.