Vacature winkelmedewerker (m/v)

Ben jij die nieuwe collega die ons gezellige winkelteam komt versterken?

We zijn op zoek naar medewerk(st)ers in 'Dé fairtrade cadeauwinkel van Venlo'. Ook achter de schermen kunnen we wat extra hulp gebruiken. Met zijn allen zorgen we er voor dat kleine producenten in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs voor hun producten krijgen, waardoor zij en hun gezinnen betere toekomstperspectieven krijgen, en hun kinderen naar school kunnen gaan.

Heb je één of twee dagdelen in de week tijd over, en denk je dat je in ons team je steentje kunt bijdragen, loop dan even binnen en laat je gegevens achter of bel: 06-51054107 (mobiel nummer van Joop Karremans).

En als we je met bovenstaande nog niet overtuigd hebben:

- Je krijgt er in één klap 25 leuke collega’s bij
- We hebben jaarlijks een gezellig team uitje
- De koffie en de thee zijn gratis, en er is regelmatig wat lekkers bij
- Enkele malen per jaar medewerkersvergaderingen waarbij je op de hoogte gehouden wordt van het reilen en zeilen van de winkel
- Uiteraard word je niet in het diepe gegooid, maar word je door je nieuwe collega’s ingewerkt

We verkopen mooie en lekkere producten, Fairtrade en duurzaam. Producten waar we het verhaal van kennen en waar we achter kunnen staan. Producten van de andere kant van de wereld, maar ook producten gemaakt in Nederland, gebruikmakend van eerlijke grondstoffen, waarvoor een eerlijke prijs aan de producent is betaald. Ons doel is om onze planeet een klein beetje beter, eerlijker en duurzamer te maken. Loop eens binnen, kijk eens rond, en doe mee.