Bestellen en winkelen op afspraak

Mededelingen bestuur stichting Wereldwinkel Venlo
ivm CORONA (Covid-19) virus 

Medeling 03 april:

Het leveren op bestelling en winkelen op afspraak is verder uitgewerkt voor de periode tot 28 april. Lees er alles over in ons 1ste Corona bulletin en in onze catalogus

In één week tijd is er een brochure met een selectie van zo’n 150 producten samengesteld als opstap naar een echte webshop. Op dinsdag, donderdag en zaterdag middag gaan we drie uur open voor specifieke activiteiten. Van 13 -14 uur afhalen op afspraak, van 14 – 16 uur vrij winkelen op afspraak met maximaal 1 klant tegelijk in de winkel. Op deze middagen worden bestellingen vanaf € 7,50 in Groot Venlo op afspraak ook thuisbezorgd, gratis.

Mededeling 24 maart:

Naar aanleiding van verscherpte richtlijnen is onze winkel gesloten tot 6 april 2020

Wij leveren nog wel op bestelling/afspraak. Voor nadere informatie en uw bestelling kunt u ons mailen of bellen. Een productcatalogus en een webshop zijn in de maak. 

Baukje 06 4896 1582 / Joop 06 5105 4107

Door de maatregel wordt het risico voor onze vrijwilligers beperkt en blijven we ook bijdragen aan onze doelstellingen ten aanzien van onze klanten en fairtrade producenten. 

Onderstaande eerdere mededeling is helaas niet meer van toepassing. 

Mededeling 17 maart

Tot 6 april werken we met een klein deel van onze vrijwilligers met een aangepast rooster. Door de maatregel wordt het risico voor de overige vrijwilligers beperkt en blijven we ook bijdragen aan onze doelstellingen ten aanzien van onze klanten en fairtrade producenten. 

Gewijzigde openingstijden tot 6 april 2020

- Zondag en maandag zijn wij gesloten.
- Dinsdag t/m zaterdag ontvangen wij u gastvrij tussen 12 en 16 uur.

We blijven uiteraard ook de toekomstige verdere bepalingen van de overheid en richtlijnen van het RIVM op de voet volgen. In de winkel zijn extra hygiëne maatregelen per dienst aangegeven.