Verkoop gaat door tijdens verbouwing!

Dankzij de positieve resultaten van de corona maatregelen van de intelligente lockdown zijn deze versoepeld en heeft nu driekwart van onze winkeldienst medewerkers hun werkzaamheden hervat. Daardoor kunnen we in de maand juli weer iedere dag, 7 dagen per week, open zijn van 13 - 17 uur. 

In de afgelopen maanden zijn plannen gesmeed hoe we beter uit de corona crisis kunnen komen. We berichtten eerder al over ons bezorg en webshop project, dat resulteerde in de ingebruikname van onze nieuwe webshop

Daarnaast startten we een projectteam Refresh 2020, waarin winkelformule en de beschikbare ruimte onder de loep genomen zijn. Conclusie was dat, mede met het oog op de 1,5 meter maatregelen, uitbreiding van het winkelopervlak van 60m2 met 50% ons betere mogelijkheden voor continuiteit gaat bieden. Daarbij gaat het zowel om aanvullende activiteiten als assortiment en omzet. In juli en augustus worden een kantoor en een groot deel van het magazijn bij de winkel getrokken, totaal zo'n 30m2. Tevens worden andere verbeteringen doorgevoerd.

Begin september is de geplande opening van de vernieuwde  winkel. En zoals in de titel aangegeven: "Tijdens de verbouwing gaat de verkoop door"