Verbouwingsfilmpjes

Kent je dat ook: als je een ruime zolder hebt, ga je meer bewaren. Zo is het ons de afgelopen 18 jaar ook vergaan met een ruim magazijn van 30 m2. Vóór de verbouwing van start kon gaan, ruimen we daarom eerst het archief duchtig op. Vervolgens is door het optrekken van een tussenwand een nieuw klein magazijn gemaakt. Schuifdeuren erin en na het verwijderen van betimmering werd een gasbetonnen muur geslecht door onze Thor met de hamer. Daarna begint het opbouwen en schilderen.

In onderstaande video's een impressie van het werk van onze eigen bouwploeg: Baukje, Hedwig en Diana, die naast breed hand en spandiensten verlenen allerlei creatieve ideeën inbrengen en uitvoeren mbt inrichting, Jos onze eerste technischc man, Harry, projectleider en penningmeester en Joop. Voor sommige klussen hebben we extra vrijwilligers van buiten, zoals Erik (onze Thor en zoon van Hedwig en Jos) en andere externe vrijwilligers, zoals Henk en Hans. Onvoorstelbaar wat een werk er al is verzet!

In augustus gaan de werkzaamheden aan en boven het systeemplafond beginnen, zoals een uitgebreid ventilatiesysteem, verlichting en elektriciteit, waar we deskundig advies van buiten hebben voor hebben ingewonnen. 

Veel kijkplezier! Wordt vervolgd!