Wereldwinkel iedere dag geopend en online 24/7

Wereldwinkel Venlo investeerde in een verruiming van de winkel en in een ventilatie systeem (zie foto-impressie). Via een nieuw ventilatiesysteem wordt de lucht in de winkel 2x per uur compleet ververst via 10 in- en uitlaten. Door deze investering, hygiëne maatregelen, deurbeleid en het dragen van mondkapjes garanderen we maximale zorg voor onze medewerkers en klanten.

Om al onze plannen mee uit te voeren zijn we op zoek naar personele uitbreiding door een breed scala van vrijwilligers. Je kunt actief zijn in verkoop en inkoop, PR en marketing, o.a. social media en deelnemen in projectteams. In het bestuur zijn vacatures voor een vrijwilligerscoördinator en een secretaris. Ook zijn er mogelijkheden voor stagiaires en als je een afstand tot de arbeidsmarkt hebt. 

Belangstelling om ons gezellige en actieve team van  te komen versterken? Stuur een mailtje naar info@wereldwinkelvenlo.nl of bel Joop Karremans: 06-51054107

Openingstijden en protocol vanaf 1 oktober:

We zijn alle dagen open tot 17 uur:

Wo t/m za van 10 - 17 uur

Zo. t/m di  van 13 - 17 uur

Er zijn maximaal 6 klanten tegelijk in de winkel. Verder nemen wij de vereiste hygiënemaatregelen in acht, dragen mondkapjes en houden 1,5 m afstand.

Bezoek onze webshop online 24/7:

shop.wereldwinkelvenlo.nl