Nieuwe cadeaubonnen Wereldwinkel Venlo

Wereldwinkel Venlo heeft nieuwe cadeaubonnen van 5, 10 en 20 Euro! 

Tot 9 februari alleen nog te verkrijgen via de webshop of via onze klanteservice, daarna ook in onze fysieke winkel. 

Hippe eigenzinnige bonnen op kraftpapier met een natuurlijke uitstraling. En de look en feel van de in november gelanceerde landelijke campagne 'KOOP EEN BETERE WERELD'. 

Toch te besteden via de webshop: 
Vóór de lock down ontworpen en gedrukt. Om je ook tijdens de lockdown van dienst te kunnen zijn, zijn de bonnen, in tegenstelling tot wat op de bon gedrukt staat, per direct toch te gebruiken voor aankopen via de webshop. Na de lockdown zijn de bonnen natuurlijk ook inwisselbaar bij aankopen in onze fysieke winkel. 

Werkwijze aankopen via de webshop met cadeaubon: Plaats je bestelling en betaal het volledige bedrag via iDeal of Creditcard. Vermeld in het tekstvak 'bestelnotities' op de afrekenpagina 'Graag het bedrag van ingezonden cadeaubon(nen) nr(s) .......verrekenen'. Stuur de betreffende cadeaubon(nen) naar Klantenservice Wereldwinkel Venlo, p/a Florence Nightingalestraat 6, 5914 WK Venlo. Na ontvangst van de bon(nen) wordt het bedrag van de door ons ontvangen cadeaubonnen teruggestort op je rekening. Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact op met onze klantenservice: 

Op werkdagen (maandag  t/m vrijdag) van 10 – 18 uur: 
tel. : Baukje 06 4896 1582, Joop 06 5105 4107 of via info@wereldwinkelvenlo.nl

Ook als je een product niet vindt op onze webshop, kun je bij de klantenservice terecht voor alternatieve mogelijkheden binnen ons totale assortiment.

WEBSHOP 24/7 ONLINE:  

shop.wereldwinkelvenlo.nl of scan de QR code