Wereldwinkel zoekt vrijwilligers

Na vier lockdowns weer toe aan meer (sociale) contacten en zinvol vrijwilligerswerk? Kom dan ons gezellige en actieve wereldwinkelteam van 25 vrijwilligers versterken! Met mogelijkheden voor training on the job en groei. 

Tijdens de gezellige en zonnige Venloose Vastelaovondsdagen was onze winkel gesloten en werden met afwisselende ploegjes van vier vrijwilligers de voorraad geteld. Naast nuttig was het balansen ook gezellig. We kregen door een continue stroom van voorbijgangers het nodige mee van het volksfeest in de binnenstad en zij van ons :-).

Actief bleven we na 45 jaar ook in de corona tijd met uitbreiding van de winkel, aanleggen van een uitstekend ventilatiesyteem, lanceren van een webshop en onze bezorgdienst. 

We zijn weer 7 dagen in de week open en staan steeds met twee vrijwilligers samen in de winkel. Uiteraard word je niet in het diepe gegooid, maar door je nieuwe collega’s ingewerkt.

We zoeken: 

  • winkelmedewerkers
  • webshopmedewerkers
  • social media & PR talenten
  • secretaris bestuur

Heb je één of twee dagdelen in de week tijd over, en denk je dat je in ons team je steentje kunt bijdragen, loop dan even binnen en laat je gegevens achter, bel onze voorzitter/ secretaris Joop Karremans, 06 5105 4107 of mail naar info@wereldwinkelvenlo.nl. 

Met ons team zorgen we er voor dat kleine producenten in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs voor hun producten krijgen, waardoor zij en hun gezinnen betere toekomstperspectieven krijgen, en hun kinderen naar school kunnen gaan.

 

 

 shop.wereldwinkelvenlo.nl