Fairtrade week en moederdag

 

10 mei is het moederdag en van 7 t/m 15 mei is het fairtrade week.
Tijd voor zonnige fairtrade cadeautjes uit de wereldwinkel. We roepen je op om ook daarbuiten bewust een betere wereld te kopen. Fairtrade Nederland heeft verschillende mensen gevraagd om mee te doen aan een sociaal experiment. Ze stelden hen vragen. Lastige vragen. Dilemma’s waar jij en ik dagelijks mee te maken hebben. Benieuwd naar de antwoorden?

Doe zelf mee aan het sociaal expiriment van Fairtrade Nederland: 
Test je eigen duurzame kennis en gedrag in de winkel en doe mee aan een sociaal experiment! Keuzes maken is niet altijd gemakkelijk. Zeker niet als de keuze bepalend is voor jezelf óf voor de wereld. 9 simpele vragen, maar zijn de antwoorden wel zo eenvoudig? Klik hier, doe mee en maak kans op 1 van de 5 Tony Chocolonely repen, die landelijk onder de deelnemers verloot worden. 

Kom naar de Wereldwinkel en maak lokaal kans op 1 van de 5 Tony Chocolonely repen. De winnaars krijgen aan het eind van de fairtrade week bericht.
In de winkel krijg je een boekenlegger met QR code van bovenstaande actie. Er zijn 100 boekenleggers beschikbaar. Door de test te doen in de winkel en opgave van je naam en e-mail adres via aanmelding voor onze maandelijkse digitale nieuwsbrief, vergroot je je kansen op een Tony Chocolonely reep aanzienlijk. Ook wij verloten namelijk 5 repen onder de lokale deelnemers!