Lokaal meewerken aan een betere wereld?

 

Dat kan als vrijwilliger bij Wereldwinkel Venlo!

Maandag 9 januari 2023 werd Hedwig na 29 jaar als actieve vrijwilligster bij haar afscheid tijdens een gezellige Nieuwjaarsbrunch in het zonnetje gezet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo lang en intensief hoef je je niet te binden, maar... 

Als je je binnen ons enthousiaste en gezellige team inzet, kunnen wij jou passie, mondiale betrokkenheid en maatschappelijke gedrevenheid aanbieden. Onder het motto ‘Fair Trade is Fair Live’*.

Binnen de wereldwinkel kunnen jong en oud zinvol bezig zijn en groeien. 

Op de website VenloDoetGoed van het PVOV (Platform Vrijwilligers Organisatie Venlo) vind je meer informatie over twee van onze vacatures:

- Verkoopmedewerk(st)er

- Penningmeester

Wellicht een goed idee om er meer over te weten te komen? Zet dat mooie nieuwjaarsvoornemen direct om in actie. Loop even binnen en laat je gegevens achter, bel onze voorzitter/ secretaris Joop Karremans, 06 5105 4107 of mail naar info@wereldwinkelvenlo.nl. 

* Deze woorden sprak Hans Berends onlangs op een bijeenkomst van Wereldwinkels. Hans stond begin jaren '70 als voorzitter van de landelijke vereniging van wereldwinkels aan de basis van de fairtrade beweging en denkt nog steeds graag mee over actuele thema's. Binnen de wereldwinkel kunnen jong en oud betekenisvol bezig zijn en zichzelf verder ontwikkelen.