Joeks in de Gasthuisstraat en Ruijsstraat

Omdat de winkel tijdens de Vastelaovend gesloten is, maken we daar al enkele jaren gebruik van om onze voorraad te tellen. Wat zeker niet betekent dat Vastelaovend niet leeft bij ons team. Naast dat onze vrijwilligers privé op de lappen gaon, krijgt de joeks ook volop aandacht in de winkel en daarbuiten.

 

Onze themaproducten in februari zijn vogeltjes. De haantjes pronken mooi voor het raam. Ook kunnen de warme wolle mutsen, handschoenen en haarbanden en mutsen nuttige attributen zijn bij het buitengebeuren.  

In ons vrijwilligersteam hebben we muzikale talenten, die uit de geweldige 'bekroënde leedjes'-bundels van Wim Roeffen hun eigen repertoire selecteerden. Henneke, Ruud en Joop verzorgden op 9 februari met plezier een optreden voor bewoners bij het kleinschalig wonen in de Ruijsstraat in Blerick. Dat smaakt naar meer. 

Onze etaleuse Diana deed in januari inspiratie op tijdens een workshop etaleren via Venlo Partners bij het Ald Weishoes met het thema Vastelaovend. Jao, bij de toen nog niet uitgekomen prins ;-). Ze was blij met de kwalificatie 'professioneel' voor haar eindcreatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Onderstaand het pekske met nuttige attributen in de winkel.