Vrijwilligerswerk voor alle leeftijden

Betekenisvol bezig zijn bij de wereldwinkel kan van middelbare scholier tot pensionado en van projecten tot langdurig betrokken blijven. Binnen de wereldwinkel kunnen jong en oud zinvol bezig zijn en groeien. 

Als je je binnen ons enthousiaste en gezellige team inzet, kunnen wij jou passie, mondiale betrokkenheid en maatschappelijke gedrevenheid aanbieden. Onder het motto ‘Fair Trade is Fair Live’.

Op de website VenloDoetGoed van het PVOV (Platform Vrijwilligers Organisatie Venlo) vind je meer informatie over twee van onze vacatures:

Verkoopmedewerk(st)er

Penningmeester

 

 

Interesse? Loop even binnen en laat je gegevens achter, bel onze voorzitter/ secretaris Joop Karremans, 06 5105 4107 of mail naar info@wereldwinkelvenlo.nl.

 

Eckhart (16) en Britt (26) vertellen over hun recente ervaring bij Wereldwinkel Venlo:

Eckhart:
Mijn ervaring bij wereldwinkel Venlo was heel plezierig. Ik werkte 10 dagen in de winkel voor mijn scholieren bedrijfsstage. Dat is veel korter dan de meeste vrijwilligers, maar ik werd direct hartelijk opgenomen. Hoe alles werkt werd me steeds duidelijk uitgelegd, zodat ik het in een keer goed kon begrijpen en toepassen, bij voorbeeld bij de bediening van de kassa.

Britt:
Wat mij zeer aanspreekt aan het werken in de wereld winkel is dat ik in contact kom met veel mensen hier uit de omgeving. Het is gezellig werk met mensen van verschillende leeftijden. Het hele idee dat er iemand uit bijvoorbeeld Nepal een goede een eerlijke prijs overhoudt aan de producten die hier in de wereld winkel verkocht worden, geeft mij een voldaan gevoel.