Nieuwe vrijwilligster bezoekt Swazi Candles

 

 

 

 

Onze vacature voor 5 winkelmedewerkers is onlangs deels ingevuld met 2 nieuwe vrijwilligsters. Beiden geïnteresseerd in andere culturen en reislustig. Een van hen had een 3 weken vakantietrip in Zuid-Afrika. We waren blij verrast toen ze op onze vrijwilligersapp het volgende berichtje deelde: "Hallo collega's, ik ben in E'Swatini (Swaziland) in een fabriekje geweest waar de Swazi candles gemaakt worden die in de wereldwinkel ook te koop zijn! Zie foto's en groetjes!" 
Op de website van Swazi Candles vind je meer informatie over dit succesvolle fairtrade project.

Betekenisvol bezig zijn bij de wereldwinkel kan van middelbare scholier tot pensionado en van projecten tot langdurig betrokken blijven. Binnen de wereldwinkel kunnen jong en oud zinvol bezig zijn en groeien. 

Als je je binnen ons enthousiaste en gezellige team inzet, kunnen wij jou passie, mondiale betrokkenheid en maatschappelijke gedrevenheid aanbieden. Onder het motto ‘Fair Trade is Fair Live’.

Vacatures: ​

Op de website VenloDoetGoed van het PVOV (Platform Vrijwilligers Organisatie Venlo) vind je meer informatie over twee van onze vacatures:

Verkoopmedewerk(st)er

Penningmeester

 

Interesse? Loop even binnen en laat je gegevens achter, bel onze voorzitter/ secretaris Joop Karremans, 06 5105 4107 of mail naar info@wereldwinkelvenlo.nl.