Vacature Winkelcoördinator

In juli 2024 doet onze huidige winkelcoördinator een stap terug. We willen graag haar takenpakket intern herverdelen en ook onderbrengen in een nieuwe coördinatorsfunctie. Zie jij het als een uitdaging om deel te nemen aan dit veranderingsproces en de rol van coördinator verder in te vullen, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.  

Betekenisvol bezig zijn als vrijwilliger bij de wereldwinkel kan van middelbare scholier tot pensionado en van projecten tot langdurig betrokken blijven. Binnen de wereldwinkel kunnen jong en oud zinvol bezig zijn en groeien. 

Als je je binnen ons enthousiaste en gezellige team inzet, kunnen wij jou passie, mondiale betrokkenheid en maatschappelijke gedrevenheid aanbieden. Onder het motto ‘Fair Trade is Fair Live’.

Op de website VenloDoetGoed van het PVOV (Platform Vrijwilligers Organisatie Venlo) vind je meer informatie over twee andere vacatures:

Verkoopmedewerk(st)er

Penningmeester

 

 

Interesse? Loop even binnen en laat je gegevens achter, bel onze voorzitter/ secretaris Joop Karremans, 06 5105 4107 of mail naar info@wereldwinkelvenlo.nl.