Wereldwinkel Venlo levert ook uw kerstpakket!

Nu de zon volop schijnt maakt u zich waarschijnlijk nog niet druk om kerstpakketten. Dat is maar goed ook. Maar in Wereldwinkel Venlo zijn wij er al wel druk mee. Wanneer u vroeg in het jaar uw kerstpakketten regelt, dan zorgt dat voor veel meer rust tijdens de laatste hectische maanden van het jaar. Doet u, uw organisatie, werkgever, sportvereniging of hobbyclub aan kerstpakketten? Onze presentatie faitrade pakketten staat voor ze klaar!

Een pakket dat ook nog eens past bij de ontwikkeling van deze tijd: maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook dit jaar hebben wij een mooi aanbod standaard thema pakketten of pakketten op maat, al dan niet in combinatie met cadeaubonnen. Op onze website leest u al meer en kunt u onze brochures bekijken.

Wij ontvangen u graag in onze winkel in de Gasthuisstraat om de verschillende mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Laat het ons weten en we plannen graag een afspraak met u in om u persoonlijk van dienst te zijn.

Joop Karremans                                                                                                              

06 51054107                                                                                                                     info@wereldwinkelvenlo.nl