Water voor water: De Well Jug!

Met de aanschaf van deze kan voorziet u mensen in de derde wereld van 1000 liter schoon water. De kan is gemaakt van 100% natuurlijk materiaal te weten van mais en het handvat van 100% bamboe, dus 100% composteerbaar. 100% Dutch Design               

   Green Design

  Blue thoughts

Echt van water genieten doe je met de Well Jug, de in het oog springende waterkan van Well Water. De Well Jug werd ontwikkeld vanuit onze passie voor water en betrokkenheid bij het milieu. Dit geheel in lijn met onze filosofie: groen van ontwerp tot productie. Dat noemen wij nog eens duurzaam water schenken.

Well makes being green easy

Well laat zien dat groen produceren niet ingewikkeld hoeft te zijn: de Well Jug bestaat uit een kan en een los handvat. De kan is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen (planten), er worden daardoor minder fossiele brandstoffen gebruikt en het zorgt voor minder CO2 uitstoot. Het handvat is vervaardigd van stevig bamboe, het snelst groeiende gras ter wereld. Natuurlijk groen!

Dutch Design ten top

De Well Jug is in alle opzichten een Dutch Design: eenvoudig, innovatief en esthetisch met een knipoog. Het ontwerp is ultralicht en neemt minimale ruimte in bij vervoer en opslag. De Well Jug is veilig, gemakkelijk en stapelbaar, maar vooral ook een echte eyecatcher!

Made of:

60% Ingeo™ natural plastic (kan)

40% Bamboe (handvat)

100% Green and Natural

100% Dutch Design

Bron: www.wellwater.nl