Wereld Waterdag en Venloop 2015!


In week 12 is het zover, dan vinden er twee mooie evenementen plaats. Wij brengen deze graag onder de aandacht samen met de Dopper, die je zeker niet kan missen tijdens de Venloop en waarmee je de waterprojecten in Nepal steunt(http://nl.dopper.com/nl/water-in-nepal/).

Wereld Waterdag
Op 22 maart is het weer 'World Water Day/Wereld Waterdag'. Op deze dag wordt jaarlijks aandacht gevraagd voor de wereldwijde waterproblematiek. Ook in Nederland doen we hier aan mee. Op vrijdag 20 maart 2015 vindt het Nederlandse Wereld Waterdag evenement plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

Op vrijdag 20 maart 2015 vindt het Nederlandse Wereld Waterdag evenement plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Dit jaar is het thema van Wereld Waterdag ‘Water & Sustainable Development’. 2015 is hét jaar van de ‘Sustainable Development Goals (SDG)’, opvolger van de Millennium Development Goals. Voor meer informatie zie: http://www.wereld-water-dag.nl/.

Venloop
In Venlo vindt van 18 t/m 22 maart voor de 13e maal de Venloop plaats. Het evenement waar hardlopend Noord-Limburg het hele jaar halsreikend naar uitkijkt. Ook wandelliefhebbers hebben een mooie uitdaging voor de boeg. Meer informatie over de Venloop vindt u op: www.venloop.nl/