SNS Venlo ondersteunt Fairtrade!

Op de jaarlijkse Schinkemert in het centrum van Venlo staat dit jaar voor de 3de maal een bijzondere kraam: de 'SNS Wereldwinkel'. De in 2013 ingezette sponsoring door de SNS Bank is wederzijds goed bevallen. In 2014 werd ook tijdens de Vastelaovesmert en op het SlagerzFeztival de samenwerking en sponsoring voortgezet.

 
De 39ste editie van de Schinkemert is op woensdag 19 en donderdag 20 augustus. Dan wordt het centrum van Venlo omgetoverd tot één grote sfeervolle braderie: de jaarlijkse Schinkemert. Vol kraampjes met producten die je niet snel in de winkel ziet. Medewerkers van SNS Winkel Venlo en de Wereldwinkel verkopen samen de fairtrade producten van  Wereldwinkel Venlo.
 

 

SNS Winkels fairtrade

De Wereldwinkel was 2 jaar geleden jaar meteen enthousiast over de samenwerking met SNS Winkel Venlo op de Schinkemert. Marielle van Essen-de Rooij: ‘We zijn een logische partner voor de Wereldwinkel. SNS Bank staat bekend om haar maatschappelijke betrokkenheid. In alle SNS Winkels schenken we bijvoorbeeld fairtrade koffie en thee. In Venlo dragen we daarmee bij aan de titel Fairtrade Gemeente, die Venlo in 2012 als 25ste Nederlandse gemeente behaalde.

Foto-impressie Marktkraam:

Wereldwinkel logistiek en opbouw kraam

Laat maar komen, we zijn er klaar voor!

De zon breekt door

Met een vrolijke noot ...

... en veel fairtrade gemeente ballonnen voor de kleintjes!