Venlose Kersmuziek en kerstmarkt VieCuri

Tekst Frans Pollux - Winter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                               Tekst uit Frans Pollux - December        Aimee Schreurs aan de slag

Kunstproject obv CD "Kersmis in Venlo"

Aan de in november gepresenteerde cd "Kersmis in Venlo" is een visueel kunstproject gekoppeld. Dat gebeurt op initiatief van ondernemers uit de Gasthuisstraat. Zij stelden in december hun etalageruiten ter beschikking om de liedjes van de cd in woord en beeld te visualiseren. Het kunstproject wordt door middel van 'windowsigning' gerealiseerd door visualiste Aimee Schreurs.

Voor meer informatie Ondernemersvereniging Gastvrij Gasthuistraat zie ook ons eerdere bericht over de ondernemers in de Gasthuisstraat en hun websitefacebookghsvenlo en instagram.

De uitslag van de meest gastvrije winkelstraat competitie van Jodenstraat, Klaasstraat en Gasthuisstraat wordt op 15 januari aanstaande in Grenswerk bekend gemaakt.

Kerstmarkt VieCuri

Vier jaar geleden organiseert VieCuri voor het eerst een besloten Kerstmarkt voor haar circa 2800 medewerkers van de vestigingen in Venlo en Venray. Het is een succes en wordt sindsdien ieder jaar geprolongeerd. Wereldwinkel Venlo staat er vanaf de eerste editie met een mooie dubbele kraam met fairtrade en en anderszins duurzame producten. De medewerkers komen verdeeld over 6 blokken van 2 uur gezellig kerstshoppen en genieten van een hapje en een drankje. Klik hier voor de foto-impressie van de editie op 19 en 20 december.