Impressie september acties voor een betere wereld in Venlo en regionaal

E​en betere wereld, waar niemand achterblijft.

Drie bijdragen aan de global goals in september in Venlo en regionaal : 

10 - 09 Limburg Pride Venlo

Op zaterdag 10 september organiseren COC Limburg en Stichting Pink Events de Limburg Pride in de Venlose binnenstad. Klik hier voor een foto-impressie van de Pride in Venlo. 

 

Zie ook het eerdere bericht in de Nieuwsbrief Wereldwinkel Venlo van juli over de noodzaak van de pride.  
 

16 - 09 Prolongatie titel Fairtrade Gemeente Krefeld

 

 

 


De gemeente Krefeld, zustergemeente van Venlo, behaalde in 2018 haar Fairtrade Gemeente titel en prolongeert dit jaar de titel voor de twee keer.
We feliciteerden de burgemeester en de werkgroep tijdens een happening in het historische raadhuis en brachten aansluitend een bezoek aan Wereldwinkel Krefeld, een van de trekkers. 

Foto: Burgemeester Frank Meyer nam in 2018 de oorkonde van de titel voor Krefeld in ontvangst. Stadt Krefeld, Presse und Kommunikation, L. Strücken 

 

18 - 09 Festival Global Goals Deurne

Op zondag 18 september organiseert het Platform Global Goals Deurne een festival rond de werelddoelen, dat we graag bezoeken. We deden dat ook op de kick off  door het platform op 26 juni. Klik hier voor een foto-impressie van beide happenings. 

Organisaties uit Deurne en haar kerkdorpen presenteren zich voor en door de Global Goals. Platform Global Goals Deurne werkt zo aan haar belangrijkste doel, Global Goal 17 : Nieuwe partnerschappen vormen en verbinden om samen lokaal alle doelen te bereiken.