Wereldwinkel Gilze en Rijen gaat ons voor!

Zaterdag 11 mei ging Wereldwinkel Gilze en Rijen ons voor met een feestelijke opening van hun winkel. Lees in het artikel van PR en communicatie  medewerkster Liselore Houben meer over het motief van de verandering. We waren er vanuit Wereldwinkel Venlo graag bij om de opening te vieren en onze felicitaties over te brengen. Zie de foto impressie.

 

Hof filmer van de dag Jan Vermunt maakte een aansprekende video compilatie van het evenement, die ook te zien is op zijn You Tube kanaal.

 

 

 

 

Vooraankondiging heropening Wereldwinkel Venlo

Op zondag 22 september 2024 is er in Venlo een Global Goals Markt evenement ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van Wereldwinkel Venlo en het 60 jarig bestaan van de Jongerenkerk Venlo. Onderdeel van de dag is de feestelijke heropening van de Wereldwinkel Venlo in de vernieuwde eigentijdse huisstijl 'Ik geef jou de wereld kado' van het platform Wereldwinkel.NU. Na Gilze en Rijen wordt Wereldwinkel Venlo dan een van de volgende wereldwinkels, nummer 12(?) , die over gaat op de nieuwe uitstraling "Ik geef jou de wereld kado".