Heropening regenboogpad Venlo

 

 

 

 

 

Er is van alles gaande op het gebied van inclusiviteit en diversiteit in Venlo. Als Jongerenkerk, FAIR Venlo en Wereldwinkel Venlo geven we graag aandacht aan en waren we bij de heropening van het vernieuwde regenboogpad station - stad vv. 

 

Vrijdag 28 juni zien we als tastbaar symbool de heropening van het vernieuwde regenboogpad bij de rotonde boven de stationstunnel en het fier wapperen van de zes regenboog vlaggen op de rotonde.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Wethouder Jacques Smeets verricht de openingshandeling. Wethouder Smeets, Dave Böskes van COC Limburg Venlo en Hans Leenders van  VENLOKLEURT benadrukken het belang van de mijlpaal.

 

 

 

Na de handelingen en toespraken bij het station krijgen we een hartelijke ontvangst bij House of Confetti aan de Parade. Initiatiefnemers Sjanneke Hendrix en Irene Heldens lichten hun concept toe en er is volop gelegenheid om van gedachten te wisselen over komende activiteiten rondom inclusiviteit en de Global Goals.

 

Zie bijgaande foto-impressie van de heropening van het regenboogpad en breng een bezoek aan de websites van de genoemde organisaties. 

Eerder verschenen artikelen op onze website: 

- 2022 Pride in Venlo

- 2022 Limburg pride Venlo, zaterdag 10 september