Wereldwinkel Venlo kiest voor WereldKassa

Wereldwinkel Venlo stapt van het kassasysteem 'Blue Retail' over op ‘WereldKassa. De eerste verkoop ermee is 1 juli. 'Kinderlijk' eenvoudig of komt er toch meer bij kijken?

Klik hier voor een uitgebreid verslag van de selectie en invoering van het systeem. 

 

 

 

WereldKassa is door ITnomics speciaal voor en door wereldwinkels ontwikkeld. Het bedrijf bracht het systeem in 2007 op de markt en heeft 78 wereldwinkels als klant. Peter Paul Sloekers is eigenaar van het bedrijf (foto). Hij verzorgt het hele traject van voorbereiding, conversie en de initiële trainingen aan de lokale beheerders, in- en verkoopsters en staat garant voor een persoonlijke klantgerichte benadering, nuttige tips en snel reagerende helpdesk. De 1ste trainingdag is in het multifunctionele achterste deel van onze winkel.   

 

Geert van Zitteren (foto) was 17 jaar vrijwilliger bij Wereldwinkel Raalte. 7 jaar als beheerder van Bleu Retail en 10 jaar van WereldKassa. Na een verhuizing naar zijn voormalige woonplaats Venlo vorig jaar, zijn hij en zijn vrouw Henneke vrijwilliger bij Wereldwinkel Venlo. Geert verzorgt als projectleider van het lokale kassaproject vervolgtrainingen van WereldKassa voor onze in- en kopers en verkoopsters. Tevens is hij projectleider van de invoering en beheerder van het lokale systeem. Quotes van onze vrijwilligsters na de eerste cursusdag waren ‘veel, even wennen’, na de 2de dag is het ‘helder, duidelijk, gebruiksvriendelijk’.