Bekendmaking uitslag Meest Gastvrije Winkelstraat

Vanaf 15 januari mag de Gasthuisstraat zich een jaar lang de meest gastvrije winkelstraat noemen. Op die dag maakt Marcel Tabbers van initiatiefnemer Venlo Partners in Poppodium Grenswerk de uitslag van de meest gastvrije straat van de binnen stad competitie bekend. Ook de twee andere deelnemers, Klaasstraat en Jodenstraat hebben stappen vooruit gemaakt, maar de jury besloot dat de Gasthuisstraat er in de organisatie, de borging en de activiteiten net bovenuit kwam. De grootse winst is dat de samenhorigheid in de straat is toegenomen en er een ondernemersvereniging is opgericht. Van daaruit initieren we nieuwe gezamenlijke projecten en steven we ook samenwerking met de andere twee deelnemende straten na.

20200115 Ondernemers Gasthuisstraat toasten op de overwinning_ foto Venlo Partners

20200115 Ondernemers Gasthuisstraat toasten op de overwinning_ foto Venlo Partners

De drie deelnemende straten kregen als opdracht een gastvrijheidsplan te schrijven en uit te voeren. Ook kregen ze bezoek van een mystery shopper. De meest gastvrije winkelstraat van Venlo is in 2020 herkenbaar aan speciale vlaggen en raamstickers. Daarnaast zet citymarketing organisatie Venlo Partners twee online campagnes op om de straat te promoten en is er duizend euro beschikbaar voor gastvrijheidsacties.

De bekendmaking zorgde direct al voor de nodidge publiciteit in de media, zowel online bij VenloVanbinnenDe Limburger en Ondernemend Venlo als op de voorpagina van de weekbijlage ViaVenlo van De Limburger.

Onderstaand de links naar de eerdere berichten over de Gasthuisstraat ondernemers op onze website met activiteiten in 2019.

Kunstproject obv CD "Kersmis in Venlo"

Ondernemers Gasthuisstraat Gastvrij

Voor meer informatie Ondernemersvereniging Gastvrij Gasthuistraat zie ook de websitefacebookghsvenlo en instagram.